Bo

Boende

Turiststationen består av tre byggnader, en huvudbyggnad med boende, ett annex med reception samt en liten lägenhet med två bäddar samt en fristående byggnad där ni hittar vår nya fina bastu med duschar och relaxrum.
Huvudbyggnaden har 68 ordinarie bäddar fördelade på 8 st. 4(+2)–bäddsrum, 4 st. 4-bäddsrum samt 2 st. dubbelrum. Samtliga rum har utrustat kök med kyl, spis och ugn. I huset finns ett stort allrum med sköna soffor att slappa i framför vår öppna spis. Om man inte fått nog av den friska luften finns två balkonger med utsikt över Riksgränsenfjällen.Dusch och bastu delar du med våra andra gäster och där brukar många roliga och nyttiga diskussioner delas. Som t. ex. vad ”ta –verktyget” till ett spritkök egentligen heter eller hur man bäst torkar ett par kängor ute i tältet.
 
 
 
FAQ - Vanligt förekommande frågor

FAQ – Vanligt förekommande frågor

Se vår sammanställning över vanligt förekommande frågor (FAQ=Frequently Asked Questions), som våra värdar får, antingen via mail, telefon eller på plats i Katterjokk. Detta för att underlätta för er som gäster innan ni kommer och bor hos oss i Katterjokk. Det kan t ex vara frågor som...Läs mer

  • Freeride - Skandinaviens största skidsajt